De Robijn Alkmaar is een warm thuis voor haar bewoners. Met 49 moderne en comfortabele 1- en 2-persoons studio’s en appartementen, variërend tussen de ruim 27 – 59 m2, die kunnen gebruik maken van de diverse gemakken en faciliteiten. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, vlakbij het historische en levendige centrum van Alkmaar, compleet met eigen parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage en pal naast het station Alkmaar- Noord. Dit alles nabij diverse uitvalswegen waarbij je zo op de A9 richting Amsterdam zit.

 

De Robijn Alkmaar is inmiddels succesvol geplaatst in een extern beleggingsfonds, hierdoor ligt het beheer en de verhuur niet meer bij ons.

Faciliteiten

Huismeester
Een veilig en prettig gevoel. Een huismeester die je aanspreekpunt is en waar je op terug kunt vallen met vragen en (technische) problemen. Die je helpt bij de meest uiteenlopende zaken, net zoals je dat thuis gewent bent.
Wasserette
Bewoners van de 1 kamer studio’s kunnen gebruik maken van de centrale wasmachines en drogers in de op iedere etage aanwezige wasserette.
Parkeergarage
Een beveiligde en afgesloten parkeergarage, voorzien van camerabewaking.
Fietsenstalling
Een beveiligde en afgesloten fietsenstalling, voorzien van camerabewaking.
Cameratoezicht
Alle algemene ruimtes zijn voorzien van camera's, Wel zo veilig!
Wat is er in de omgeving?

THUIS IN Alkmaar

Alkmaar prachtstad! Het is niet zomaar een kreet, maar een term die als je het de Alkmaarders vraagt, volkomen de lading dekt. De 49 studio’s en appartementen in De Robijn Alkmaar variëren in grootte van ruim 27 tot 59 m², waarbij een aantal studio’s en appartementen op de begane grond, buiten de 2 ruime dakterrassen, over een eigen dakterras van tenminste 15 m2 beschikken. Uiteraard met het gemak, comfort en de veiligheid die wonen in een Edelwonen locatie zo uniek maakt. Vlakbij het historische en levendige centrum van Alkmaar, compleet met eigen parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage en pal naast het station Alkmaar- Noord. Dit alles nabij diverse uitvalswegen waarbij je zo op de A9 richting Amsterdam zit. Alkmaar is één van de beste winkelsteden van Nederland met een geweldig aanbod van horeca, sport, kunst en cultuur. Dichtbij zee, strand, polderlandschap en bossen. Een stad met goede OV-verbindingen naar Amsterdam en Haarlem. Wat is er mooier dan wonen te midden van al die gezelligheid en voorzieningen?

 

 

Bewoners over edelwonen

Delen via:

LET OP

Alle appartementen en/of studio’s van deze Edelwonen locatie zijn op dit moment verhuurd.
Je kunt je nog steeds aanmelden, onze verhuurmakelaar zal contact met je opnemen zodra er weer een woning beschikbaar is.