Nieuwe Edelwonen locatie De Saffier in Apeldoorn!

Edelwonen realiseert naast de reeds bestaande wooncomplexen de Robijn en de Smaragd in Apeldoorn een derde locatie. In 2018 zal deze unieke locatie binnen het Edelwonen concept getransformeerd worden tot een prachtig wooncomplex met 36 nieuwe, moderne en comfortabele 1 en 2 kamer appartementen. De Saffier zal zijn voorzien van een gezamenlijk dakterras en o.a. parkeerplaatsen, fietsenstalling en cameratoezicht in de algemene ruimtes. Belangstellende voor een appartement kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier onder aan deze pagina.

De Saffier ligt in het centrum van Apeldoorn, met het CS Apeldoorn op steenworp afstand. Daarnaast ben je wandelend binnen 5 minuten in het hart van Apeldoorn. Met z’n ruime variatie aan winkels, bruisende horeca en tal van uitgaansgelegenheden.

Faciliteiten

Centrale hal
Na de hoofdentree direct al een thuisgevoel. Een sfeervolle centrale hal, waar je je gasten al prima kunt verwelkomen.
Parkeerplaatsen
Je eigen parkeerplek voor de deur, wel zo makkelijk.
Fietsenstalling
Een veilig afgesloten fietsenstalling, voorzien van camerabewaking.
Cameratoezicht
Alle algemene ruimtes zijn voorzien van camera's, Wel zo veilig!

THUIS IN Apeldoorn

Apeldoorn is het kloppende hart van de Veluwe en verrassend anders, weinig steden bieden zoveel afwisseling tussen rust, ruimte en beleving. In Apeldoorn beschikken wij over reeds twee andere locaties. De Robijn Apeldoorn beschikt over maar liefst 106 studio’s en appartementen, variërend tussen de 26 en 82 m2. Allen voorzien van een eigen balkon en de mogelijkheid van een eigen parkeerplaats voor de deur. In het straatbeeld voert het groen de boventoon, fraaie plantsoenen en stadsparken fleuren zowel het centrum als de wijken op. De Smaragd Apeldoorn is gelegen in het groen, met een unieke parkachtige tuin voor haar bewoners. De Smaragd biedt 17 appartementen met afmetingen tussen de 42 en 63 m2 en voldoende parkeergelegenheid achter de slagboom. Beide locaties bieden de bewoners het comfort van o.a. een lounge, fitnessruimte, sauna en zonnebank. De moderne en bruisende binnenstad biedt daarnaast volop mogelijkheden om gezellig te winkelen en er bevinden zich tal van horeca- en uitgaansgelegenheden zoals bioscoop en theater. Wat u ook zoekt, Apeldoorn heeft het.

 

Bewoners over edelwonen

Delen via:

Aanmelden

Overtuigd dat Edelwonen ook iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan.

Direct aanmelden