De Robijn Apeldoorn is een comfortabele nieuwe vorm van wonen, die geheel voldoet aan de wensen en eisen van deze tijd. Iedereen beschikt over een eigen zelfstandige woonruimte en er zijn talloze gemeenschappelijke faciliteiten aanwezig, zoals fitness, wellness, gemeenschappelijke loungeruimte met biljart en nog veel meer.

 

De Robijn Apeldoorn is inmiddels succesvol geplaatst in een extern beleggingsfonds, hierdoor ligt het beheer en de verhuur niet meer bij ons.

 

Faciliteiten

Centrale hal
Na de hoofdentree direct al een thuisgevoel. Een sfeervolle centrale hal, waar je je gasten al prima kunt verwelkomen.
Huismeester
Een veilig en prettig gevoel. Een huismeester die je aanspreekpunt is en waar je op terug kunt vallen met vragen en (technische) problemen. Die je helpt bij de meest uiteenlopende zaken, net zoals je dat thuis gewent bent.
Woonkamer
Hier kun je gezellig samen TV kijken of een spelletje doen. Ook kun je aan de leestafel rustig een tijdschrift lezen. Hier bevindt zicht tevens de serre, die voor een verjaardag af te huren is en waar we o.a. de jaarlijkse BBQ organiseren.
Zonnestudio
Nog niet helemaal klaar voor de zomer, of gewoon omdat het kan. Even een muntje halen bij de huismeester en heerlijk onder de zonnebank.
Sauna
Wat is er lekkerder dan na een drukke dag even helemaal ontspannen? In je eigen sauna moet dat geen probleem zijn. Badkleding aan en ontspannen maar.
Fitnessruimte
Voor cardiofitness en lichte krachttraining beschik je over je eigen fitnessruimte. In overleg is er een sportinstructeur mogelijk die ook, tegen meerprijs, als personal trainer is in te zetten.
Ontspanning
Een potje poolen of een kaartje leggen, met je mede huurders of bezoek? Ook dat kan bij Edelwonen!
Flex werkplekken
Concentreer je je makkelijker in een aparte ruimte, of wil je met studiegenoten vergaderen. De flex werkplekken bieden dan uitkomst.
Keuken | Dagmenu
Iedere werkdag wordt er in de grote keuken een smakelijke en voedzame dagschotel geserveerd tegen een aantrekkelijke prijs. Reserveer via het intranet of de app en het staat klaar als u thuis komt.
Wasserette
Op iedere verdieping staan wasmachines en drogers in de wasserette. Altijd beschikbaar en wel zo makkelijk!
Parkeerplaatsen
Je eigen parkeerplek voor de deur, wel zo makkelijk.
Fietsenstalling
Een veilig afgesloten fietsenstalling, voorzien van camerabewaking.
Cameratoezicht
Alle algemene ruimtes zijn voorzien van camera's, Wel zo veilig!

THUIS IN Apeldoorn

Apeldoorn is het kloppende hart van de Veluwe en verrassend anders, weinig steden bieden zoveel afwisseling tussen rust, natuur, ruimte en beleving. De Robijn Apeldoorn beschikt over maar liefst 106 studio’s en appartementen, variërend tussen de 26 en 82 m2. Allen voorzien van een eigen balkon en de mogelijkheid van een eigen parkeerplaats voor de deur. In het straatbeeld voert het groen de boventoon, fraaie plantsoenen en stadsparken fleuren zowel het centrum als de wijken op. De Robijn biedt de bewoners het comfort van o.a. een lounge, fitnessruimte, sauna en zonnebank. De moderne en bruisende binnenstad biedt daarnaast volop mogelijkheden om gezellig te winkelen en er bevinden zich tal van horeca- en uitgaansgelegenheden zoals bioscoop en theater. Wat jeook zoekt, Apeldoorn heeft het.

 

Bewoners over edelwonen

Delen via: