De Smaragd is een warm thuis voor haar bewoners, met 17 comfortabele 1- 2-persoons appartementen van 46 – 67 m², een luxe appartement van ca. 118 m² en een unieke comfortabele villa van ca. 441 m². De bewoners kunnen gebruik maken van alle gemakken en faciliteiten, zoals sauna, zonnebank en fitnessruimteWonen in een rustige, sfeervolle en groene omgeving dankzij de besloten parkachtige tuin, de diverse terrassen en minimaal (bestemmings-)verkeer.

 

De Smaragd Apeldoorn is inmiddels succesvol geplaatst in een extern beleggingsfonds, hierdoor ligt het beheer en de verhuur niet meer bij ons.

Faciliteiten

Centrale hal
Na de hoofdentree direct al een thuisgevoel. Een sfeervolle centrale hal, waar je je gasten al prima kunt verwelkomen.
Fitnessruimte
Een compacte fitnessruimte om lekker gezond bezig te zijn.
Zonnebank
Nog niet helemaal klaar voor de zomer, of gewoon omdat het kan. Even een muntje halen bij de huismeester en heerlijk onder de zonnebank.
Sauna
Wat is er lekkerder dan na een drukke dag even helemaal ontspannen? In je eigen sauna moet dat geen probleem zijn. Badkleding aan en ontspannen maar.
Gezamenlijke tuin
Exclusief voor bewoners van de Smaragd is er de heerlijke gezamenlijke tuin, zet de BBQ maar klaar!
Parkeerplaatsen
Achter de slagboom je eigen parkeerplek voor de deur, wel zo makkelijk!
Fietsenstalling
Een veilig afgesloten fietsenstalling.
Cameratoezicht
Alle algemene ruimtes zijn voorzien van camera's, Wel zo veilig!
Huismeester
Een veilig en prettig gevoel. Een huismeester die je aanspreekpunt is en waar je op terug kunt vallen met vragen en (technische) problemen. Die je helpt bij de meest uiteenlopende zaken, net zoals je dat thuis gewent bent.

THUIS IN Apeldoorn

Apeldoorn is het kloppende hart van de Veluwe en verrassend anders, weinig steden bieden zoveel afwisseling tussen rust, ruimte en beleving. De Smaragd Apeldoorn is gelegen in het groen, met een unieke parkachtige tuin voor haar bewoners. De Smaragd biedt 17 appartementen met afmetingen tussen de 42 en 63 m2 en voldoende parkeergelegenheid achter de slagboom. In het straatbeeld voert het groen de boventoon, fraaie plantsoenen en stadsparken fleuren zowel het centrum als de wijken op. De Smaragd Apeldoorn biedt de bewoners het comfort van o.a. een lounge, fitnessruimte, sauna en zonnebank. De moderne en bruisende binnenstad biedt daarnaast volop mogelijkheden om gezellig te winkelen en er bevinden zich tal van horeca- en uitgaansgelegenheden zoals bioscoop en theater. Wat u ook zoekt, Apeldoorn heeft het.

Bewoners over edelwonen

Delen via: