De Smaragd Deventer is een plek waar je je helemaal thuis kunt voelen. Met 78 moderne en comfortabele studio’s en twee kamer appartementen, variërend tussen de ruim 22 – 37 m2, compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, een ruime, bewaakte parkeergarage en fietsenstalling. Nabij het historische en levendige centrum van Deventer, op steenworp afstand van het Saxion, nabij het Centraal Station Deventer en nabij diverse uitvalswegen waarbij u o.a. zo op de A1 richting Amsterdam of Enschede zit.

 

De Smaragd Deventer is inmiddels succesvol geplaatst in een extern beleggingsfonds, hierdoor ligt het beheer en de verhuur niet meer bij ons.

Faciliteiten

Centrale hal
Na de hoofdentree direct al een thuisgevoel. Een sfeervolle centrale hal, waar je je gasten al prima kunt verwelkomen.
Huismeester
Een veilig en prettig gevoel. Een huismeester die je aanspreekpunt is en waar je op terug kunt vallen met vragen en (technische) problemen. Die je helpt bij de meest uiteenlopende zaken, net zoals je dat thuis gewent bent.
Parkeerplaatsen
Een beveiligde en afgesloten parkeergarage, voorzien van camerabewaking.
Lounge
Hier kun je gezellig samen TV kijken of een spelletje doen. Ook kun je aan de leestafel rustig een tijdschrift lezen.
Fitnessruimte
Voor cardiofitness en lichte krachttraining beschik je over je eigen fitnessruimte. In overleg is er een sportinstructeur mogelijk die ook, tegen meerprijs, als personal trainer is in te zetten.
Fietsenstalling
Een beveiligde en afgesloten fietsentalling, voorzien van camerabewaking.
Gezamenlijke tuin
Exclusief voor bewoners van de Smaragd is er de heerlijke gezamenlijke tuin, zet de BBQ maar klaar!
Cameratoezicht
Alle algemene ruimtes zijn voorzien van camera's, Wel zo veilig!
Wasruimte
Bewoners van de 1 kamer studio’s kunnen gebruik maken van de centrale wasmachines en drogers in de op iedere etage aanwezige wasserette.
Ontspanning
Een potje poolen of een kaartje leggen, met je mede huurders of bezoek? Ook dat kan bij Edelwonen!
Wat is er in de omgeving?

THUIS IN DEventer

Deventer, wie hier eenmaal woont, wil niet meer weg. Het is heerlijk wonen met de gezellige binnenstad, het Sallandse groen, de blauwe IJssel en alles op loop- en fietsafstand. De Smaragd Deventer biedt 78 moderne en comfortabele studio’s en appartementen, variërend tussen de ruim 22 – 37 m2, compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Nabij het historische en levendige centrum van Deventer, op steenworp afstand van het Saxion, nabij het Centraal Station Deventer en nabij diverse uitvalswegen waarbij je o.a. zo op de A1 richting Amsterdam of Enschede zit. Je proeft de sfeer van de historische omgeving die op de grote stadspleinen en in de vele nauwe straatjes hangt. In de steegjes vind je unieke winkeltjes en eetgelegenheden, waar je geweest moet zijn. Deventer, een levendige stad met monumentale sfeer, waar het heerlijk wonen is!

Bewoners over edelwonen

Delen via: