Opleverstatus

Badkamers
Afhankelijk van de Edelwonen locaties zijn de moderne compacte badkamers ingericht met een heerlijke inloopdouche, thermostatische mengkraan, wastafel en varierend voorzien van een praktische één hands bedienbare mengkraan.

(Video) Intercom
Via de intercom (met video), kun je precies zien/horen wie er voor de deur staat. Je hoeft alleen nog maar op de knop te drukken om de deur te openen.

TV- en internetaansluiting
Iedere woning kan een eigen TV- en internetaansluiting via de lokale aanbieder afnemen. Zo kan je zelf je eigen pakket samenstellen, met hierin o.a. welke zenders en internetsnelheid voor jou wenselijk zijn.

Keukens
Afhankelijk van de Edelwonen locatie zijn de keukens modern en/of luxe afgewerkt met thermostatische mengkraan en extra bovenkastjes. Tevens variërend voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals o.a. een combi oven/magnetron, vaatwasser, keramische kookplaat en koelkast met vriesvak.

Wassen/Drogen
De meeste studio’s en appartementen zijn voorzien van een eigen wasmachine/droger aansluiting. De studio’s en appartementen die deze faciliteit niet hebben, kunnen gebruik maken van de centrale wasmachines en drogers die in de Edelwonen panden aanwezig zijn.

Sanitair
Ook de kleinste ruimte is natuurlijk netjes afgewerkt en voorzien van een modern (zwevend) toilet.

Stoffering
Alle woningen beschikken over een praktische een strakke vloerafwerking, zoals een vinyl- of laminaatvloer.
Voor de ramen hangen variërend rolgordijnen of luxe (verduisterende) vouwgordijnen.

Delen via:

Aanmelden

Overtuigd dat Edelwonen ook iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan.

Direct aanmelden