De Robijn Arnhem biedt 93 moderne en comfortabele woningen, variërend tussen de ruim 22 m² tot wel  82 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, de huismeester, een sfeervolle lounge met poolbiljart, sauna & zonnebank, flexwerkplekken, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Robijn Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en de woningen hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen is deze Edelwonen locatie uitstekend bereikbaar. De woningen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet met grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.

Alle eventuele beschikbare woningen worden maandelijks aangeboden op huurwoningen.nl en op onze Facebook pagina Facebook Edelwonen .

Studio's & Appartementen

I
Type I
€ 570,- v.a.
22-40 m2
II
Type II
€ 610,- v.a.
33-50 m2
III
Type III
€ 895,- v.a.
80-82 m2

Faciliteiten

Centrale hal
Na de hoofdentree direct al een thuisgevoel. Een sfeervolle centrale hal, waar je je gasten al prima kunt verwelkomen.
Flexwerkplekken
Concentreer je je makkelijker in een aparte ruimte, of wil je met studiegenoten vergaderen. De flex werkplekken bieden dan uitkomst.
Cameratoezicht
De algemene ruimtes zijn voorzien van camera's, Wel zo veilig!
Lounge
Hier kun je gezellig samen TV kijken of een spelletje doen. Ook kun je aan de leestafel rustig een tijdschrift lezen.
Sauna
Wat is er lekkerder dan na een drukke dag even helemaal ontspannen? In je eigen sauna moet dat geen probleem zijn. Badkleding aan en ontspannen maar.
Fitnessruimte
Voor cardiofitness en lichte krachttraining beschik je over je eigen fitnessruimte. In overleg is er een sportinstructeur mogelijk die ook, tegen meerprijs, als personal trainer is in te zetten.
Fietsenstalling
Een veilig (afgesloten) fietsenstalling.
Zonnebank
Nog niet helemaal klaar voor de zomer, of gewoon omdat het kan. Even een muntje halen bij de huismeester en heerlijk onder de zonnebank.
Parkeerplaatsen
Je eigen parkeerplek voor de deur, wel zo makkelijk.
Huismeester
Een veilig en prettig gevoel. Een huismeester die je aanspreekpunt is en waar je op terug kunt vallen met vragen en (technische) problemen. Die je helpt bij de meest uiteenlopende zaken, net zoals je dat thuis gewent bent.

THUIS IN ARNHEM

Als hoofdstad van de provincie Gelderland heeft Arnhem voor een ieder wat wils. Een studentenstad met een bruisend uitgaansleven, ruim en gevarieerd winkelaanbod,
een rijke historie en dit alles omgeven door een schitterende natuur, de ideale plek voor de young professional.

De Edelwonen locaties in Arnhem zijn gesitueerd nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen zijn de Edelwonen locaties uitstekend bereikbaar.Vanaf winkelcentrum Kronenburg (op circa 150 meter afstand) vertrekt meerdere malen circa 8 maal per uur een bus naar Arnhem Centraal Station.
Onze locaties in Arnhem bieden de bewoners het Edelwonen comfort van variërend per locatie o.a. een lounge met poolbiljart, fitnessruimte, sauna en diverse andere faciliteiten. Arnhem is de groene en creatieve hoofdstad van Gelderland!

 

 

Bewoners over edelwonen

Delen via:

Aanmelden

Overtuigd dat Edelwonen ook iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan.

Direct aanmelden