Gelegen op de 10e en 11e etage hebben wij 2 luxe en zeer ruime 4 kamer appartementen beschikbaar met oppervlaktes van 80 m²  en 82 m². De appartementen zijn ingedeeld in een ruime woonkamer met open luxe keuken voorzien diverse inbouwapparatuur. Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje en spiegel, een comfortabele douche met douchedeur en thermostatische mengkraan, een zwevend toilet en de wasmachine aansluiting. Daarnaast beschikken deze appartementen over maar liefst 3 slaapkamers. Beide appartementen zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd.

80-82 m2
Huur € 895,- v.a.
+ €195 servicekosten

Voorzieningen

Huurtoeslag mogelijk va. 23 jaar
Zonwerende gordijnen
Luxe keuken
PVC vloer
Sanitair
Video Intercom

THUIS IN ARNHEM

Als hoofdstad van de provincie Gelderland heeft Arnhem voor een ieder wat wils. Een studentenstad met een bruisend uitgaansleven, ruim en gevarieerd winkelaanbod,
een rijke historie en dit alles omgeven door een schitterende natuur, de ideale plek voor de young professional.

De Edelwonen locaties in Arnhem zijn gesitueerd nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen zijn de Edelwonen locaties uitstekend bereikbaar. Vanaf winkelcentrum Kronenburg (op circa 150 meter afstand) vertrekt meerdere malen circa 8 maal per uur een bus naar Arnhem Centraal Station.
Onze locaties in Arnhem bieden de bewoners het Edelwonen comfort van variërend per locatie o.a. een lounge met poolbiljart, fitnessruimte, sauna en diverse andere faciliteiten.
Arnhem is de groene en creatieve hoofdstad van Gelderland!

Bewoners over edelwonen

Delen via:

Aanmelden

Overtuigd dat Edelwonen ook iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan.

Direct aanmelden