De Saffier Arnhem biedt 51 moderne en comfortabele woningen, variërend tussen de ruim 31 m² tot wel 67 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Saffier Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en heeft een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen zijn de Edelwonen locaties uitstekend bereikbaar. De appartementen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.

Alle eventuele beschikbare woningen worden maandelijks aangeboden op huurwoningen.nl en op onze Facebook pagina Facebook Edelwonen .

 

Studio's & Appartementen

I
Type I
€ 590,-
31 m2
II
Type II
€ 640,- v.a.
38 m2 - 49 m2
III
Type III
€ 710,- v.a.
50 m2 - 57 m2
IV
Type IV
€ 765,- v.a.
55 m2 - 67 m2

Faciliteiten

Huismeester
Een veilig en prettig gevoel. Een huismeester die je aanspreekpunt is en waar je op terug kunt vallen met vragen en (technische) problemen. Die je helpt bij de meest uiteenlopende zaken, net zoals je dat thuis gewend bent.
Toegangstag
Een veilige woonomgeving door toegangscontrole.
Fitness
In deze kleine doch praktische fitnessruimte heb je de mogelijkheid om lichte fitness oefeningen te doen.
Lounge
Hier kun je gezellig samen zitten en een spelletje doen. Ook kun je aan de leestafel rustig een tijdschrift lezen.
Parkeerplaatsen
Je eigen parkeerplek voor de deur, wel zo makkelijk.
Fietsenstalling
Een veilig afgesloten fietsenstalling.
Cameratoezicht
Alle algemene ruimtes zijn voorzien van camera's, Wel zo veilig!

THUIS IN ARNHEM

Als hoofdstad van de provincie Gelderland heeft Arnhem voor een ieder wat wils. Een studentenstad met een bruisend uitgaansleven, ruim en gevarieerd winkelaanbod,
een rijke historie en dit alles omgeven door een schitterende natuur, de ideale plek voor de young professional. De Edelwonen locaties in Arnhem zijn gesitueerd nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen zijn de Edelwonen locaties uitstekend bereikbaar. Vanaf winkelcentrum Kronenburg (op circa 150 meter afstand) vertrekt meerdere malen circa 8 maal per uur een bus naar Arnhem Centraal Station. Onze locaties in Arnhem bieden de bewoners het Edelwonen comfort van variërend per locatie o.a. een lounge met poolbiljart, fitnessruimte, sauna en diverse andere faciliteiten. Arnhem is de groene en creatieve hoofdstad van Gelderland!

 

Bewoners over edelwonen

Delen via:

Aanmelden

Overtuigd dat Edelwonen ook iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan.

Direct aanmelden