De Smaragd Arnhem biedt  80 moderne en comfortabele woningen, variërend tussen de ruim 31 m² tot wel 67 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Smaragd Arnhem is gelegen nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en heeft een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen zijn de Edelwonen locaties uitstekend bereikbaar. De appartementen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet meer grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.

Alle eventuele beschikbare woningen worden maandelijks aangeboden op huurwoningen.nl en op onze Facebook pagina Facebook Edelwonen .

Faciliteiten

Centrale hal
Na de hoofdentree direct al een thuisgevoel. Een sfeervolle centrale hal, waar je je gasten al prima kunt verwelkomen.
Ontspanning
Ontspanning Een potje poolen of een kaartje leggen, met je mede huurders of bezoek? Ook dat kan bij Edelwonen!
Parkeerplaatsen
Je eigen parkeerplek voor de deur, wel zo makkelijk.
Sauna
Wat is er lekkerder dan na een drukke dag even helemaal ontspannen? In je eigen sauna moet dat geen probleem zijn. Badkleding aan en ontspannen maar.
Fietsenstalling
Een veilig afgesloten fietsenstalling, voorzien van camerabewaking.
Cameratoezicht
Alle algemene ruimtes zijn voorzien van camera's, Wel zo veilig!
Zonnebank
Nog niet helemaal klaar voor de zomer, of gewoon omdat het kan. Even een muntje halen bij de huismeester en heerlijk onder de zonnebank.
Fitness
Je eigen Edelgym
Sfeervolle lounge
Hier kun je gezellig samen zitten en een spelletje doen. Ook kun je aan de leestafel rustig een tijdschrift lezen.
AED
Deze locatie is voorzien van een eigen AED

THUIS IN ARNHEM

Als hoofdstad van de provincie Gelderland heeft Arnhem voor een ieder wat wils. Een studentenstad met een bruisend uitgaansleven, ruim en gevarieerd winkelaanbod,
een rijke historie en dit alles omgeven door een schitterende natuur, de ideale plek voor de young professional.

De Edelwonen locaties in Arnhem zijn gesitueerd nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen zijn de Edelwonen locaties uitstekend bereikbaar.Vanaf winkelcentrum Kronenburg (op circa 150 meter afstand) vertrekt meerdere malen circa 8 maal per uur een bus naar Arnhem Centraal Station. Onze locaties in Arnhem bieden de bewoners het Edelwonen comfort van variërend per locatie o.a. een lounge met poolbiljart, fitnessruimte, sauna en diverse andere faciliteiten. Arnhem is de groene en creatieve hoofdstad van Gelderland!

 

Bewoners over edelwonen

Delen via:

Aanmelden

Overtuigd dat Edelwonen ook iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan.

Direct aanmelden
LET OP

Alle appartementen en/of studio’s van deze Edelwonen locatie zijn op dit moment verhuurd.
Je kunt je nog steeds aanmelden, onze verhuurmakelaar zal contact met je opnemen zodra er weer een woning beschikbaar is.