De Robijn Almere

De Robijn Almere is één van de nieuwste Edelwonen locaties in Almere. Het wooncomplex bestaat uit 37 appartementen welke naar verwachting aan het einde van de zomer 2021 worden opgeleverd.

Wonen in de Robijn is comfortabel en veilig wonen. Op vaste tijden is er een huismeester aanwezig, die fungeert als eerste aanspreekpunt.

Het complex bevindt zich in de bruisende Muziekwijk met diverse faciliteiten zoals een winkelcentrum en het prachtige Muzenpark op steenworp afstand. Het NS-station Almere Muziekwijk is gelegen op slechts 8 wandelminuten vanaf de Robijn. Naast het praktische openbaar vervoer is de A6 binnen circa 5 minuten te bereiken.

Voor meer informatie over dit project komt er binnenkort op deze pagina een Q&A beschikbaar.

Ik wil huren! Hoe werkt het?

Zodra de verhuur van start gaat werken wij met de 'Woningselector' die op deze pagina beschikbaar komt en als volgt werkt.

Stap 1: selecteer je voorkeurswoningen.
Heb je in de woningselector één of meerdere woningen gevonden die je graag wilt huren, voeg deze woning(en) dan toe aan je voorkeurswoningen door bij de woning op het hartje te klikken. Je kan maximaal 6 voorkeurswoningen toevoegen, maar dit is niet verplicht.

Stap 2: maak je voorkeurswoningen definitief.
Wanneer je zeker weet dat je jouw gewenste woning(en) hebt geselecteerd dan dien je je selectie definitief te maken door bovenin op het rode hartje te klikken en vervolgens op ‘wijzig voorkeuren’. In het volgende scherm druk je op ‘voorkeuren definitief maken’ en vul je je basis gegevens in.

Stap 3: creëer jouw eigen iDD aan en lever je financiële gegevens aan.
Nadat we jouw voorkeurswoningen hebben ontvangen, ontvang je direct een instructiemail over het aanleveren van je financiële gegevens en een uitnodiging om je aan te melden voor het iDD, dit is een beveiligde omgeving waar je jouw documenten veilig kan uploaden. Nadat je de benodigde documenten in het iDD hebt geüpload ontvang je van ons verdere informatie over de woningtoewijzing.

N.B.: Foto indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De keuken

De luxe keuken is volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de keuken over een trendy keukenblad, spoelbak en luxe mengkraan. Koken doe je gasloos op een moderne inductiekookplaat onder een recirculatie afzuigkap. Uiteraard kun je je afwas kwijt in een ruime vaatwasser en maak je de lekkerste baksels in de oven met magnetronfunctie. Tot slot is er een onderbouwkoelkast met vriesvak en beschik je over een ruime hoeveelheid keukenkastjes zodat je al je keukenspullen kwijt kan.

N.B.: Foto indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De badkamer

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een comfortabele douche met thermostatische mengkraan en glazen douchedeur. Je beschikt over een zwevend toilet waarvan waarvan de stortbak netjes is weggewerkt in de wand. Het badkamermeubel is voorzien van een moderne wastafel met een praktische eenhendelmengkraan en twee handige lades voor je toiletspullen.

Tevens bevindt zich in de badkamer de wasmachineaansluiting om je wasmachine en/of droger op aan te sluiten. Je handdoeken hang je makkelijk (warm) op over de designradiator.

N.B.: Foto indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.