De Smaragd Almere

De Smaragd is één van de nieuwste Edelwonen locaties in Almere welke bestaat uit 35 woningen en naar verwachting aan het einde van de zomer 2021 wordt opgeleverd.

Wonen in de Smaragd biedt meer dan alleen wonen in je eigen zelfstandige woning. Zo kun je gebruik maken van een gezellig ingerichte loungeruimte en kun je relaxen op een heerlijk dakterras. Daarnaast is op vaste tijden een huismeester aanwezig, die fungeert als eerste aanspreekpunt.

Het complex bevindt zich in de bruisende Muziekwijk met diverse faciliteiten zoals een winkelcentrum en het prachtige Muzenpark op steenworp afstand. Het NS-station Almere Muziekwijk is gelegen op slechts 8 wandelminuten vanaf de Robijn. Naast het praktische openbaar vervoer is de A6 binnen circa 5 minuten te bereiken.

Voor meer informatie over dit project komt er binnenkort op deze pagina een Q&A beschikbaar.

De keuken

De luxe keuken is volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de keuken over een trendy keukenblad, spoelbak en luxe mengkraan. Koken doe je gasloos op een moderne inductiekookplaat onder een recirculatie afzuigkap. Uiteraard kun je je afwas kwijt in een ruime vaatwasser en maak je de lekkerste baksels in de oven met magnetronfunctie. Tot slot is er een onderbouwkoelkast met vriesvak en beschik je over een ruime hoeveelheid keukenkastjes zodat je al je keukenspullen kwijt kan.

N.B.: Foto indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De badkamer

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een comfortabele douche met thermostatische mengkraan en glazen douchedeur. Je beschikt over een zwevend toilet waarvan de stortbak netjes is weggewerkt in de wand. Het badkamermeubel is voorzien van een moderne wastafel met een praktische eenhendelmengkraan en twee handige lades voor je toiletspullen.

Tevens bevindt zich in de badkamer de wasmachineaansluiting om je wasmachine en/of droger op aan te sluiten. Je handdoeken hang je makkelijk (warm) op over de designradiator.

N.B.: Foto indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.