De Robijn Deventer is een warm thuis voor haar bewoners. Met 56 moderne en comfortabele 1- en 2-persoons studio’s en appartementen, variërend tussen de ruim 22 – 56 m2, compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht vlakbij het historische en levendige centrum van Deventer, pal naast het Centraal Station Deventer en nabij diverse uitvalswegen waarbij je o.a. zo op de A1 richting Amsterdam of Enschede zit.

Alle eventuele beschikbare woningen worden maandelijks aangeboden op huurwoningen.nl en op onze Facebook pagina Facebook Edelwonen .

Studio's & Appartementen

I
Type 1
huur v.a. €430,-
22 - 30 m2
II
Type 2
huur v.a. €510,-
34 - 45 m2
III
Type 3
huur v.a. €635,-
54 - 56 m2

Faciliteiten

Lounge
Hier kun je gezellig samen TV kijken of een spelletje doen. Ook kun je aan de leestafel rustig een tijdschrift lezen.
Ontspanning
Een potje poolen of een kaartje leggen, met je mede huurders of bezoek? Ook dat kan bij Edelwonen!
Fitnessruimte
Voor cardiofitness en lichte krachttraining beschik je over je eigen fitnessruimte. In overleg is er een sportinstructeur mogelijk die ook, tegen meerprijs, als personal trainer is in te zetten.
Wasserette
Bewoners van de studio's en de 2 kamer appartementen zonder berging kunnen gebruik maken van de centrale wasmachines en drogers in de wasserettes die op iedere etage aanwezig zijn.
Fietsenstalling
Een veilig afgesloten fietsenstalling, voorzien van camerabewaking.
Cameratoezicht
Alle algemene ruimtes zijn voorzien van camera's, Wel zo veilig!
Lounge
Hier kun je gezellig samen TV kijken of een spelletje doen. Ook kun je aan de leestafel rustig een tijdschrift lezen.
Huismeester
Een veilig en prettig gevoel. Een huismeester die je aanspreekpunt is en waar je op terug kunt vallen met vragen en (technische) problemen. Die je helpt bij de meest uiteenlopende zaken, net zoals je dat thuis gewent bent.
Dakterras
Relaxen op het dakterras met een fantastische view over Deventer
Algemene ruimtes
Op elke etage zijn gezellige zitjes gecreëerd
Parkeerplaatsen
Een veilig afgesloten, gedeeltelijk overdekt parkeerterrein, voorzien van camerabewaking.
Wat is er in de omgeving?
Download brochure

THUIS IN DEVENTER

Deventer, wie hier eenmaal woont, wil niet meer weg. Het is heerlijk wonen met de gezellige binnenstad, het Sallandse groen, de blauwe IJssel en alles op loop- en fietsafstand. De Robijn Deventer biedt 56 moderne en comfortabele studio’s en appartementen, variërend tussen de ruim 22 – 56 m2, compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Op steenworp afstand van het historische en levendige centrum van Deventer, pal naast het Centraal Station Deventer en nabij diverse uitvalswegen waarbij je o.a. zo op de A1 richting Amsterdam of Enschede zit. Je proeft de sfeer van de historische omgeving die op de grote stadspleinen en in de vele nauwe straatjes hangt. In de steegjes vind je unieke winkeltjes en eetgelegenheden, waar je geweest moet zijn. Deventer, een levendige stad met monumentale sfeer, waar het heerlijk wonen is!

Bewoners over edelwonen

Delen via:

Aanmelden

Overtuigd dat Edelwonen ook iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan.

Direct aanmelden
LET OP

Alle appartementen en/of studio’s van deze Edelwonen locatie zijn op dit moment verhuurd.
Je kunt je nog steeds aanmelden, onze verhuurmakelaar zal contact met je opnemen zodra er weer een woning beschikbaar is.