Verspreid over alle 4 de etages beschikken wij over 12 ruime en complete 2 kamer appartementen, welke variëren tussen de 54 m2 en 56 m2 groot. De woonkamer is voorzien van een praktische, modern afgewerkte en luxe keuken. Vanuit de woonkamer is de separate ruime slaapkamer te bereiken met hierin de entree naar de badkamer, welke is voorzien van een wastafel en douche met thermostatische mengkraan.  Tevens is vanuit de woonkamer de toegang tot modern afgewerkte wc, voorzien van een zwevend toilet. Voor het gemak zijn deze appartementen voorzien van een ingebouwde praktische berging met aansluiting voor de wasmachine/droger. Alle appartementen zijn nieuw en worden volledig luxe gestoffeerd opgeleverd.

54-56m2
Huur v.a. €635,- p.m.
+ €207,50 servicekosten

Voorzieningen

Huurtoeslag mogelijk
Gordijnen
luxe Keuken
Gelegde vloer
Modern sanitair
Video Intercom
Download brochure

THUIS IN DEVENTER

Deventer, wie hier eenmaal woont, wil niet meer weg. Het is heerlijk wonen met de gezellige binnenstad, het Sallandse groen, de blauwe IJssel en alles op loop- en fietsafstand. De Robijn Deventer biedt 56 moderne en comfortabele studio’s en appartementen, variërend tussen de ruim 22 – 56 m2, compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Op steenworp afstand van het historische en levendige centrum van Deventer, pal naast het Centraal Station Deventer en nabij diverse uitvalswegen waarbij je o.a. zo op de A1 richting Amsterdam of Enschede zit. Je proeft de sfeer van de historische omgeving die op de grote stadspleinen en in de vele nauwe straatjes hangt. In de steegjes vind je unieke winkeltjes en eetgelegenheden, waar je geweest moet zijn. Deventer, een levendige stad met monumentale sfeer, waar het heerlijk wonen is!

Bewoners over edelwonen

Delen via:

Aanmelden

Overtuigd dat Edelwonen ook iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan.

Direct aanmelden
LET OP

Alle appartementen en/of studio’s van deze Edelwonen locatie zijn op dit moment verhuurd.
Je kunt je nog steeds aanmelden, onze verhuurmakelaar zal contact met je opnemen zodra er weer een woning beschikbaar is.