Gelegen op de begane grond beschikken wij over één comfortabele studio met een oppervlakte van 31 m². De studio beschikt over een open luxe keuken voorzien diverse inbouwapparatuur. Een modern afgewerkte badkamer met ingebouwde wastafel met onderkastje, een spiegel en een comfortabele douche met thermostatische mengkraan. Tevens bevindt zich in de badkamer een eigen wasmachine aansluiting en een zwevend toilet. Alle studio’s zijn nieuw en worden met een praktische en strakke PVC vloer en verduisterende gordijnen volledig luxe gestoffeerd opgeleverd.

31 m²
Huur € 590,-
+ € 140 servicekosten

Voorzieningen

Huurtoeslag mogelijk va. 23 jaar
Zonwerende gordijnen
Luxe keuken
PVC vloer
Sanitair
Video Intercom

THUIS IN ARNHEM

Als hoofdstad van de provincie Gelderland heeft Arnhem voor een ieder wat wils. Een studentenstad met een bruisend uitgaansleven, ruim en gevarieerd winkelaanbod,
een rijke historie en dit alles omgeven door een schitterende natuur, de ideale plek voor de young professional.

De Edelwonen locaties in Arnhem zijn gesitueerd nabij het populaire winkelcentrum Kronenburg en hebben een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem – Nijmegen zijn de Edelwonen locaties uitstekend bereikbaar. Vanaf winkelcentrum Kronenburg (op circa 150 meter afstand) vertrekt meerdere malen circa 8 maal per uur een bus naar Arnhem Centraal Station.
Onze locaties in Arnhem bieden de bewoners het Edelwonen comfort van variërend per locatie o.a. een lounge met poolbiljart, fitnessruimte, sauna en diverse andere faciliteiten.
Arnhem is de groene en creatieve hoofdstad van Gelderland!

Bewoners over edelwonen

Delen via:

Aanmelden

Overtuigd dat Edelwonen ook iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan.

Direct aanmelden
LET OP

Alle appartementen en/of studio’s van deze Edelwonen locatie zijn op dit moment verhuurd.
Je kunt je nog steeds aanmelden, onze verhuurmakelaar zal contact met je opnemen zodra er weer een woning beschikbaar is.