De Robijn Dordrecht is een warm thuis voor haar bewoners. Met 19 moderne en comfortabele 1- en 2-persoons appartementen, variërend tussen de ruim 59 – 104 m², compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, vlakbij het centrum Dordrecht, nabij het station en diverse uitvalswegen.

De woningen zijn fraai gestoffeerd en beschikken over een luxe keuken met o.a. afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser. Daarbij kunt u binnen het complex genieten van een een prachtig dakterras.

Voor vragen en meer informatie over o.a. beschikbaarheid en prijzen, kun je contact opnemen met ons via 055-2040015 of via beheer@edelwonenbeheer.nl.

Studio's & Appartementen

I
Appartement I
huur v.a. €885,-
59 – 73 m²
II
Appartement II
huur v.a. €1045,-
83 - 104 m²

Faciliteiten

Parkeerplaatsen
Je eigen parkeerplek, wel zo makkelijk.
Fietsenstalling
Een veilig (afgesloten) fietsenstalling.
Cameratoezicht
De algemene ruimtes zijn voorzien van camera's, Wel zo veilig!
Huismeester
Een veilig en prettig gevoel. Een huismeester die je aanspreekpunt is en waar je op terug kunt vallen met vragen en (technische) problemen. Die je helpt bij de meest uiteenlopende zaken, net zoals je dat thuis gewent bent.

THUIS IN DORDRECHT

Het prachtige Dordrecht is gelegen nabij Rotterdam. De omgeving biedt een overvloed aan cultuur, historie, landschappelijk schoon en recreatie, gecombineerd met een uitgebreid winkelaanbod en gezellige horeca.De Robijn is gelegen aan de Beverwijckplaats 6 waar u zich bevindt tussen faciliteiten zoals winkels, restaurants, openbaar vervoer en diverse andere voorzieningen. Als kers op de taart hoeft u nooit meer ver te lopen voor een pinautomaat. De ING bank bevindt zich namelijk op de begane grond van de Robijn, ideaal!

 

Bewoners over edelwonen

Delen via:

Aanmelden

Overtuigd dat Edelwonen ook iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan.

Direct aanmelden