De Robijn Hengelo is een feit, in 2018 is de bekende Telgenflat aan de Markt in Hengelo getransformeerd tot een prachtig appartementen complex binnen het Edelwonen concept,
83 studio’s en appartementen geven dit markante gebouw weer een moderne en comfortabele invulling. De studio’s en appartementen in De Robijn variëren in grootte van ruim 26 m² tot 63 m² en beschikken over een eigen praktische keuken en badkamer met tevens aansluiting voor een wasmachine. Alle huurders beschikken over een eigen berging. Onder het pand bevindt zich de fietsenstalling met cameratoezicht. De appartementen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet met grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.

Alle eventuele beschikbare woningen worden maandelijks aangeboden op huurwoningen.nl en op onze Facebook pagina Facebook Edelwonen .

I
Type Studio
v.a. € 460,-
26 m² - 60 m²
II
Type Appartement
v.a. € 515,-
37 m² - 63 m²

Faciliteiten

Centrale hal
Comfortabele lounge
Fietsenstalling
Cameratoezicht
Beheerdersruimte
Zonnebank
Sauna
Fitnessruimte
Download brochure

Thuis in Hengelo

De levendige stad Hengelo is internationaal bekend vanwege het Fanny Blankers Koen Stadion. Tijdens de jaarlijkse FBK Games, één van de 24 IAAF atletiekwedstrijden die jaarlijks in de wereld worden gehouden, zijn al meerdere wereldrecords gevestigd. Hengelo heeft een gezellig uitgaansleven met vele restaurants van Michelinster tot daghap, trendy cafés en discotheken. Voor culturele activiteiten kan je terecht in de tot muziekzaal omgebouwde Waterstaatkerk. Of breng een bezoek aan pop- en cultuurpodium Metropool. Muziek, dans toneel en cabaret vind je in het Rabotheater. Kunstcentrum Hengelo en verschillende galeries en musea bieden wisselende (kunst)tentoonstellingen. Hengelo heeft een groot aanbod van verschillende evenementen, zoals de boekenmarkt in Tuindorp, Tropical Night, het Modespektakel, het internationale Straattheaterfestival en de jaarlijkse Nacht van Hengelo.

Alle eventuele beschikbare woningen worden maandelijks aangeboden op huurwoningen.nl en op onze Facebook pagina Facebook Edelwonen .

Bewoners over edelwonen

Delen via:

Aanmelden

Overtuigd dat Edelwonen ook iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan.

Direct aanmelden