Vanaf juli 2020 zal De Robijn Nieuwegein de deuren openen. Het voormalig kantorencomplex is gelegen in de wijk Plettenburg, nabij Park Oudegein. De Robijn Nieuwegein beschikt over 141 nieuwe, moderne en comfortabele appartementen met een maandhuurprijs vanaf circa €650,-. De woningen variëren tussen de ca. 50-70m2 en beschikken over een eigen moderne praktische keuken en badkamer met tevens aansluiting voor een wasmachine. Wisselend zijn de appartementen voorzien van een eigen balkon.

Edelwonen is wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, veilige parkeerplaatsen, afgesloten fietsenstalling en huismeester. De Robijn Nieuwegein is gelegen nabij het levendige winkelcentrum ‘Cityplaza’ met diverse winkels en u bereikt met 30 fietsminuten hartje Utrecht. De appartementen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet met grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.

Faciliteiten

Centrale hal
Na de hoofdentree direct al een thuisgevoel. Een sfeervolle centrale hal, waar je je gasten al prima kunt verwelkomen.
Fitnessruimte
Voor cardiofitness en lichte krachttraining beschik je over je eigen fitnessruimte.
Parkeerplaatsen
Desgewenst eigen parkeerplek voor de deur, wel zo makkelijk.
Sauna
Wat is er lekkerder dan na een drukke dag even helemaal ontspannen? In je eigen sauna moet dat geen probleem zijn. Badkleding aan en ontspannen maar.
Fietsenstalling
Een veilig (afgesloten) fietsenstalling.
Cameratoezicht
De algemene ruimtes zijn voorzien van camera's, Wel zo veilig!
Lounge
Hier kun je gezellig samen TV kijken of een spelletje doen. Ook kun je aan de leestafel rustig een tijdschrift lezen.
Huismeester
Een veilig en prettig gevoel. Een huismeester die je aanspreekpunt is en waar je op terug kunt vallen met vragen en (technische) problemen. Die je helpt bij de meest uiteenlopende zaken, net zoals je dat thuis gewent bent.

THUIS IN Nieuwegein

Binnenkort meer informatie

 

 

Bewoners over edelwonen

Delen via:

Aanmelden

Overtuigd dat Edelwonen ook iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan.

Direct aanmelden