Opleverstatus

Badkamers
Afhankelijk van de Edelwonen locaties zijn de moderne compacte badkamers ingericht met een inloopdouche, thermostatische mengkraan, wastafel en variërend voorzien van een praktische één hands bedienbare mengkraan.

(Video) Intercom
Via de intercom (met video), kun je precies zien/horen wie er voor de deur staat. Je hoeft alleen nog maar op de knop te drukken om de deur te openen.

TV- en internetaansluiting
Iedere woning kan een eigen TV- en internetaansluiting via de lokale aanbieder afnemen. Zo kan je zelf je eigen pakket samenstellen, met hierin o.a. welke zenders en internetsnelheid voor jou wenselijk zijn.

Keukens
De keukens zijn modern en luxe afgewerkt met een thermostatische mengkraan en extra bovenkastjes. Daarnaast zijn ze voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals o.a. een combi oven/magnetron, vaatwasser, keramische kookplaat en koelkast met vriesvak.

Wassen/Drogen
De meeste studio’s en appartementen zijn voorzien van een eigen wasmachine/droger aansluiting. De studio’s en appartementen die deze faciliteit niet hebben, kunnen gebruik maken van de centrale wasmachines en drogers die in de Edelwonen panden aanwezig zijn.

Sanitair
Ook de kleinste ruimte is natuurlijk netjes afgewerkt en voorzien van een modern (zwevend) toilet.

Stoffering
Alle woningen beschikken over een praktische een strakke vloerafwerking, zoals een PVC vloer.
Voor de ramen hangen luxe verduisterende gordijnen.

Delen via:

Aanmelden

Overtuigd dat Edelwonen ook iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan.

Direct aanmelden