Deze Edelwonen locatie in Rijswijk bevindt zich tussen winkelcentrum in de Boogaard en het centrum van Rijswijk, direct naast het NS-station van Rijswijk. Vanaf de A4 is de locatie in circa 5 minuten te bereiken. Deze nieuwste locatie is o.a voorzien van een sfeervolle lounge, gezamenlijke fitnessruimte en met de zorg van de huismeester is het heerlijk thuiskomen in de Robijn Rijswijk!

Ik wil een woning huren! (let op: op dit moment zijn alle woningen verhuurd)
Via onderstaande button kun je in de woningselector alle woningen en bijbehorende informatie vinden om jouw droomwoning te vinden!

 

Hoe werkt het?
Heb je in de woningselector één of meerdere woningen gevonden die je graag wilt huren, voeg deze woning(en) dan toe aan je voorkeurswoningen door bij de woning op het hartje te klikken. Je kan maximaal 6 voorkeurswoningen toevoegen, maar dit is niet verplicht.

Wanneer je zeker weet dat je jouw gewenste woning(en) hebt geselecteerd dan dien je je selectie definitief te maken door bovenin op het rode hartje te klikken en vervolgens op ‘wijzig voorkeuren’. In het volgende scherm druk je op ‘voorkeuren definitief maken’ en vul je je basis gegevens in.

Nadat we jouw voorkeurswoningen hebben ontvangen, ontvang je direct een instructiemail over het aanleveren van je financiële gegevens en een uitnodiging om je aan te melden voor het iDD, dit is een beveiligde omgeving waar je jouw documenten veilig kan uploaden. Nadat je de benodigde documenten in het iDD hebt geüpload ontvang je van ons verdere informatie over de woningtoewijzing.

Inkomenseis
Je maandelijks netto inkomen dient gelijk of hoger te zijn dan 2.5 keer de bruto huur (incl. servicekosten en energie).

Q&A
Kijk voor meer informatie over de Robijn Rijswijk in de onderstaande Q&A.

Faciliteiten

Centrale hal
Na de hoofdentree direct al een thuisgevoel. Een sfeervolle centrale
Overdekte parkeergarage
Tegen betaling je eigen parkeerplek voor de deur, wel zo makkelijk.
Fietsenstalling
Een veilig (afgesloten) fietsenstalling.
Fitnessruimte
Voor cardiofitness en lichte krachttraining beschik je over je eigen fitnessruimte.
Sauna
Wat is er lekkerder dan na een drukke dag even helemaal ontspannen? In je eigen sauna moet dat geen probleem zijn. Badkleding aan en ontspannen maar.
Lounge
Hier kun je gezellig samen TV kijken of een spelletje doen. Ook kun je aan de leestafel rustig een tijdschrift lezen.
Huismeester
Een veilig en prettig gevoel. Een huismeester die je aanspreekpunt is en waar je op terug kunt vallen met vragen en (technische) problemen. Die je helpt bij de meest uiteenlopende zaken, net zoals je dat thuis gewent bent.

THUIS IN Rijswijk

Rijswijk is ideaal gelegen met Den Haag aan de Noordkant en Delft aan de Zuidkant. Het treinstation met directe verbinding naar beide steden bevindt zich op loopafstand van de Robijn.

Bewoners over edelwonen

Delen via: