Edelwonen groeit hard. Binnenkort zullen wij starten met de transformatie van de Robijn in Rotterdam. De Edelwonen locatie in Rotterdam bevindt zich in een bruisende wijk met diverse faciliteiten zoals Alexandrium Shopping Centre, het openbaar vervoer en diverse parken. De Robijn wordt een nieuwe en comfortabele nieuwe vorm van wonen, die geheel voldoet aan de wensen en eisen van deze tijd.
Iedereen beschikt over een eigen zelfstandige woonruimte en er zijn talloze gemeenschappelijke faciliteiten aanwezig zoals een fitness, wellness en lounge.

Faciliteiten

Centrale hal
Na de hoofdentree direct al een thuisgevoel. Een sfeervolle centrale hal, waar je je gasten al prima kunt verwelkomen.
Huismeester
Een veilig en prettig gevoel. Een huismeester die je aanspreekpunt is en waar je op terug kunt vallen met vragen en (technische) problemen. Die je helpt bij de meest uiteenlopende zaken, net zoals je dat thuis gewent bent.
Woonkamer
Hier kun je gezellig samen TV kijken of een spelletje doen. Ook kun je aan de leestafel rustig een tijdschrift lezen. Hier bevindt zicht tevens de serre, die voor een verjaardag af te huren is en waar we o.a. de jaarlijkse BBQ organiseren.
Fitnessruimte
Voor cardiofitness en lichte krachttraining beschik je over je eigen fitnessruimte. In overleg is er een sportinstructeur mogelijk die ook, tegen meerprijs, als personal trainer is in te zetten.
Ontspanning
Een potje poolen of een kaartje leggen, met je mede huurders of bezoek? Ook dat kan bij Edelwonen!
Flex werkplekken
Concentreer je je makkelijker in een aparte ruimte, of wil je met studiegenoten vergaderen. De flex werkplekken bieden dan uitkomst.
Parkeerplaatsen
Je eigen parkeerplek voor de deur, wel zo makkelijk.
Fietsenstalling
Een veilig afgesloten fietsenstalling, voorzien van camerabewaking.
Cameratoezicht
Alle algemene ruimtes zijn voorzien van camera's, Wel zo veilig!

THUIS IN ROTTERDAM

Rotterdam is een wereldse woonstad. Met woningen in de wolken, aan het water of bij het weiland. In rustige buurten met veel groen, in gevarieerde stadswijken vol leven én in de bruisende binnenstad.Het is een stad met zo veel verschillende woonmilieus dat iedereen er kan aarden. Welke leefstijl, leeftijd of culturele achtergrond iemand ook heeft.
Met restaurants uit alle windstreken, spectaculaire evenementen zonder grenzen en wereldberoemde topsport. Een rijk cultureel leven, met een internationaal bekend orkest, spraakmakende musea, invloedrijke festivals, filmhuizen en bioscopen. Poppodia en een theateraanbod dat verschilt van klassiek tot komedie. Een stad ook voor rustzoekers, vanwege haar prachtige parken, ruime waterplassen en de kust, waar zee, strand en duinen roepen.

 

Bewoners over edelwonen

Delen via:

Aanmelden

Overtuigd dat Edelwonen ook iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan.

Direct aanmelden