Het concept

Edelwonen, een uniek en onderscheidend concept waarbij naast de aandacht voor goede en moderne huisvesting ook de maatschappelijke en sociale kant gewaarborgd is. Edelwonen geeft een nieuwe invulling aan wonen en de vraag naar compacte woonruimte voor mensen die bewust alleen, maar wel in een veilige en sociale omgeving willen wonen. Trendy woonstudio’s en appartementen voor singles, studenten en stellen zijn gerealiseerd in een gebouw dat tegelijk een warm en veilig thuis biedt, variërend voorzien van een huismeester, het comfort en gemak van faciliteiten als flexwerkplekken, sport- en wellnessruimtes, wasserettes en een keuken waar dagelijks een warme maaltijd wordt bereid.

Veiligheid en gemak

De woonstudio’s van Edelwonen bieden 24 uur per dag, zeven dagen per week, veiligheid en controle door toezicht via de huismeesters. Aan huurovereenkomsten zijn duidelijke huisregels verbonden. Wonen in een Edelwonen complex is samen wonen, en samen betekent ook ‘Join the family’.

De huismeester is niet alleen een controleur, hij is ook het vertrouwde aanspreekpunt voor de huurder, voor familie en ook voor buurtbewoners. Een ouder of familielid die bezorgd is over een zoon, dochter, broer etc, kan bellen met de huismeester. Door deze sociale controle wordt eenzaamheid geschiedenis.

Volop faciliteiten

Edelwonen locaties bieden meer dan woonruimte. Neem De Robijn in Apeldoorn,  op een mooie locatie met 100 comfortabele woonstudio’s. Studio’s met allemaal een eigen badkamer en kitchenette, balkon, WiFi en TV aansluiting. Een eigen plek waar je alles in huis hebt wat gemakkelijk en handig is en veiligheid biedt.

Stel je voor: Je komt thuis van een dag werken of studeren, je hebt via de Robijn App, het intranet of één van de informatieschermen in de openbare ruimtes gezien wat het dagmenu is. Een gezonde vers bereide maaltijd voor circa 6 euro.  Je komt thuis en die maaltijd staat voor je klaar, zoals vroeger thuis. Waar je deze maaltijd nuttigt, in het hart van De Robijn, de gezellige central living, in de serre of in je studio, is aan jou. Als je dàn op de bank zit en jezelf hebt beloofd om te gaan sporten, geen probleem. Je kleedt je om, pakt de lift en binnen 5 seconden ben je in de fitnessruimte van De Robijn. Ook als je  onder de zonnebank of in de sauna wilt, het kan allemaal. Want het kost niets meer dan een muntje voor de zonnebank. Daarna pak je de lift en je gaat lekker douchen in je eigen badkamer. In de avonden kun je lekker in je studio blijven of op je balkon gaan zitten. Maar je kunt ook naar beneden gaan en in de centrale living wat lezen, een potje poolbiljart spelen of gezamenlijk televisie kijken. Wil je vrienden of familie uitnodigen? Dat kan, gezellig samen aan de stamtafel (aan gezelschap geen gebrek) of in de serre, op het terras of in je studio met balkon.

doelgroepen

Ben je student of hoger opgeleid, single of gezellig samen, bij Edelwonen is er altijd een geschikte woonruimte. Dus ben je 18 en ga je voor het eerst op jezelf wonen, of kom je net uit een relatie en heb je een plek voor jezelf nodig, Edelwonen biedt de oplossing. De nieuwe manier van wonen is er voor iedereen.

 

Delen via:

Aanmelden

Overtuigd dat Edelwonen ook iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan.

Direct aanmelden