Het concept

Edelwonen, een uniek en onderscheidend concept waarbij naast de aandacht voor goede en moderne huisvesting ook de maatschappelijke en sociale kant gewaarborgd is. Edelwonen geeft een nieuwe invulling aan wonen en de vraag naar compacte woonruimte voor mensen die bewust alleen, maar wel in een veilige en sociale omgeving willen wonen.

Trendy woonstudio’s en appartementen voor singles, studenten en stellen zijn gerealiseerd in een gebouw dat tegelijk een warm en veilig thuis biedt, variërend voorzien van een huismeester, het comfort en gemak van faciliteiten als flexwerkplekken, sportruimtes en wellnessmogelijkheden.

Volop faciliteiten

Veel Edelwonen locaties bieden meer dan woonruimte. Neem bijvoorbeeld De Robijn in Arnhem, op een mooie locatie met ruim 100 comfortabele studio’s en appartementen. Deze hebben allemaal een eigen badkamer, keuken, WiFi- en TV aansluiting. Een eigen plek waar je alles in huis hebt wat gemakkelijk en handig is en veiligheid biedt.

Stel je voor: Je komt thuis van een dag werken of studeren. Als je dan op de bank zit en jezelf hebt beloofd om te gaan sporten, geen probleem. Je kleedt je om, pakt de lift en binnen 5 seconden ben je in de fitnessruimte van jouw wooncomplex. Daarna pak je de lift en je gaat douchen in je eigen badkamer.

In de avonden kun je lekker in je appartement blijven. Maar je kunt ook naar beneden gaan en in de lounge wat lezen, een potje poolbiljart spelen of gezamenlijk televisie kijken. Wil je vrienden of familie uitnodigen? Dat kan, gezellig samen aan de tafel (aan gezelschap geen gebrek), op het dakterras of in je appartement.

Veiligheid en gemak

De woonruimtes bieden 24 uur per dag, zeven dagen per week, veiligheid en comfort door het betrokken beheer via onder andere de huismeesters. Aan huurovereenkomsten zijn duidelijke huisregels verbonden. Wonen in een Edelwonen complex is samen wonen, en samen betekent ook ‘Join the family’.

De huismeester is niet alleen een controleur, hij is ook het vertrouwde aanspreekpunt voor de huurder, voor familie en ook voor buurtbewoners. Een ouder of familielid die bezorgd is over een zoon, dochter, broer etc, kan bellen met de huismeester. Door deze sociale controle wordt eenzaamheid geschiedenis.

Doelgroepen

Ben je young professional, in het midden van je carrière, met pensioen, single of samen, bij Edelwonen is er altijd een geschikte woonruimte. Dus ga je voor het eerst op jezelf wonen, of kom je net uit een relatie en heb je een plek voor jezelf nodig, Edelwonen biedt de oplossing. De nieuwe manier van wonen is er voor iedereen.