De 36 studio’s en appartement in De Saffier Apeldoorn variëren in grootte van ruim 19 m2 tot 51 m2 en beschikken over een eigen moderne praktische  keuken en badkamer met tevens aansluiting voor een wasmachine. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Saffier Apeldoorn is gelegen nabij het centraal station Apeldoorn en de levendige binnenstad met diverse winkels en horeca gelegenheden is op loopafstand. De appartementen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet met grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.

Alle eventuele beschikbare woningen worden maandelijks aangeboden op huurwoningen.nl en op onze Facebook pagina Facebook Edelwonen .

Studio's & Appartementen

I
Studio
v.a. 495,-
19 m2 - 28 m2
II
Appartement I
v.a. 610,-
34 m2 - 39 m2
III
Appartement II
v.a. 660,-
42 m2 - 51 m2

Faciliteiten

Huismeester
Een vast aanspreekpunt, wel zo prettig en persoonlijk.
Parkeerplaatsen
Je eigen parkeerplek voor de deur, wel zo makkelijk.
AED
Er is een AED aanwezig in het gebouw.
Fietsenstalling
Een veilig afgesloten fietsenstalling, voorzien van camerabewaking.
Cameratoezicht
Alle algemene ruimtes zijn voorzien van camera's, Wel zo veilig!

THUIS IN Apeldoorn

De levendige stad Apeldoorn is internationaal bekend vanwege Koninklijk Paleis Het Loo, welke onlangs geheel is gerenoveerd. Apeldoorn heeft een gezellig uitgaansleven met vele restaurants van Michelinwaardig tot daghap, trendy cafés en discotheken. In 2017 was het Marktplein dé plek voor 3FM Serious Request. Voor de laatste films kan je terecht in de VUE bioscoop. Of breng een bezoek aan pop- en cultuurpodium De Gigant. Muziek, dans, toneel en cabaret vind je in Theater Orpheus. Kunstcentrum CODA en verschillende galeries en musea bieden wisselende (kust)tentoonstellingen. Apeldoorn heeft een groot aanbod van verschillende evenementen, zoals het Drakenbootfestival, muziek, wielerevenementen in het Omnisportcentrum, natuurlijk de landelijk bekende Apenheul en dichtbij het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa: de Veluwe.

 

Bewoners over edelwonen

Delen via:

Aanmelden

Overtuigd dat Edelwonen ook iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan.

Direct aanmelden