Edelwonen is wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, veilige parkeerplaatsen, afgesloten fietsenstalling en huismeester. EdelPark Nieuwegein is gelegen nabij het levendige winkelcentrum ‘Cityplaza’ met diverse winkels en u bereikt met 30 fietsminuten hartje Utrecht. De appartementen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet met grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe gegadigden.

Edelwonen realiseert op deze prachtig gelegen plek circa 240 twee- en drie kamerappartementen van circa 50 tot 104 m2 met eigen balkon of loggia in een gezellige woonbuurt met veel groen en ontmoetingsplekken. Deze locatie heeft alles in zich om mooi en prettig te wonen. Mede gezien de plek waar Edelwonen het plan ontwikkelt: in een groene omgeving met grote, oude bomen, wandelpaden, slootjes en een flinke boomgaard aan het Merwedekanaal. Vlak naast Fort Jutphaas en rijksmonument Landgoed Rijnhuizen.

 

Faciliteiten

Centrale hal
Na de hoofdentree direct al een thuisgevoel. Een sfeervolle centrale hal, waar je je gasten al prima kunt verwelkomen.
Parkeerplaatsen
Desgewenst eigen parkeerplek voor de deur, wel zo makkelijk.
Fietsenstalling
Een veilig (afgesloten) fietsenstalling.
Cameratoezicht
De algemene ruimtes zijn voorzien van camera's, Wel zo veilig!
Huismeester
Een veilig en prettig gevoel. Een huismeester die je aanspreekpunt is en waar je op terug kunt vallen met vragen en (technische) problemen. Die je helpt bij de meest uiteenlopende zaken, net zoals je dat thuis gewent bent.

THUIS IN Nieuwegein

Binnenkort meer informatie

 

 

Bewoners over edelwonen

Delen via:

Aanmelden

Overtuigd dat Edelwonen ook iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan.

Direct aanmelden